SAKARYA / ADAPAZARI - Karadere İlkokulu

Bülent CEVHER - MÜDÜR

1974 Elazığ doğumlu olup, ilkokulu ve Orta öğrenimini Elazığ’da tamamlamıştır.1999 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü mezunu olup, 2002 yılında Van Saray Bakışık ilkokulunda sınıf öğretmeni olarak göreve başlamış ve 2005 yılında aynı okulda Müdür Vekilliği yapmıştır. 2008 yılında Sakarya Teketaban ilkokuluna atanmış sırasıyla Karapürçek Yüksel ve Teketaban ilköğretim okullarında  Müdür vekilliği , Kaynarca Esenbel ilköğretim okulunda Müdür Yardımcılığı ardından 2013-2014 yıllarında Karapürçek Şehit Hüseyin Zorlu İlkokulunda müdürlük 2014-2019 yılları arasında Adapazarı Bayraktar İlkokulunda okul müdürü olarak çalışmıştır. 2019 yılında okulumuza Okul Müdürü olarak atanmış olup, halen bu görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.