SAKARYA / ADAPAZARI - Karadere İlkokulu

Karadere İlkokulu

KARADERE ILKOKULU ORTAOKULU KARADERE MAH. ELMALI SK. NO 75 ADAPAZARI / SAKARYA
Vizyon
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile tercih edilen, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü, geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan, evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen, bir OKUL olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak ve çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ.
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim eğitim yapılmaktadır.
Ulaşım
Ulaşım Adapazarı merkezden halk otobüsleri ile sağlanmaktadır. Otobüsler iki saat ara ile mahallemize gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Mahallenin adı, civardan geçmekte olan ve ağaç gölgeleri nedeni ile siyah gibi görünen derelerden geldiği belirtilmektedir. Sakarya merkezine 17 km uzaklıktadır. Mahallemiz Kaynarca - Kandıra yoluna 1 km mesafede, Oflak dağına doğru vadi şeklinde uzanan düzlük alanın, doğuya bakan yamacında yeşillikler içinde kurulmuştur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Sakarya merkezine 17 km uzaklıktadır. Mahallemiz Kaynarca - Kandıra yoluna 1 km mesafede, Oflak dağına doğru vadi şeklinde uzanan düzlük alanın, doğuya bakan yamacında yeşillikler içinde kurulmuştur.